Left Continuar la compra
Comanda

La seva cistella actualment és buida.

Transport GRATIS a partir de 25€

Idioma

Agricultors i productors

Coneix una part de la família BonaTerra , els agricultors i productors locals que t'alimenten
Col·laborem amb agricultors i productors ecològics, conscients de la importància del sabor, la qualitat i la sostenibilitat.
Descobreix-ne les històries, els orígens i que fa cadascun per contribuir a cultivar el canvi

Degustus

La Cooperativa de La Granadella es va crear l'any 1920 per poder oferir l'oli de l'agricultor directament al consumidor final.

Entenem el que necessita el cultiu de l'olivera i donem a la terra tot allò que necessita per produir olives de la màxima qualitat, que es convertiran en un oli d'oliva verge extra excepcional.

Cal Carbonell

En Lluís Tor de Cal Carbonell i la seva família es dediquen a produïr cereals, lleguminoses, guaret i Patates entre altres.

La seva finca està situada a 1300 m d’alçada i té 60 ha, i gràcies a la seva terra sorralenca i àcida fa que la patata sigui més bona.

Reguen amb aigua del riu Er, que ve directe del Puigmal. Ven la seva producció de manera directa i via Hortec, d’on és soci productor.

Hortelet

Des de Gavà amb la intenció d'oferir als nostres ciutadans una bona càrrega de nutrients, minerals i vitamines basat en el cultiu de fruites i verdures al natural, utilitzant medis tradicionals lliures de fertilitzants.

Tot el nostre procés es fa a les nostres terres, des del moment del cultiu fins a l'extracció de l'aliment.

Can Vila

Can Vila és una família de pagesos del Maresme.

Tenim la nostra pròpia horta on cultivem amb gran passió i esforç productes de temporada i ecològics.

Podreu gaudir de tota varietat d'enciams, cols, carxofes, patates, peres, entre molts altres.

Bolets la Plana

La nostra feina és la nostra passió. Dia rere dia ens dediquem al que més ens agrada: ELS BOLETS!

Estem especialitzats en la venda de bolets, cargols, tòfones i llegums.

Bonapasta

En Bonapasta elaborem una pasta ecològica d'alta qualitat produïda artesanalment a Moià.

Es considera una pastura KM 0 perquè tot el procés, des del cultiu de cereals locals fins a la producció i comercialització, es realitza en una regió petita.

A més, en 2010, Bonapasta va rebre el premi al millor producte en la fira Biocultura de Barcelona.

Hortec

Hortec som cooperativa d'agricultors: cultivem i distribuïm producte eco.

El projecte va néixer el 1991 i vam ser pioners: la primera cooperativa agrícola que va agrupar pagesos catalans que treballaven la terra de forma ecològica.

Han estat 30 anys d'aprenentatge intens i hem crescut de manera sostenible: avui distribuïm més de 2000 tones de producte a Catalunya i la resta de l'estat

Cal Bergé

Cal Bergé és una explotació agrícola i ramadera de caràcter familiar situada al municipi de Bellcaire d'Urgell.

Destaquen sobretot els ous que ponen les gallines de la granja. Allí, les aus viuen en llibertat i disposen de molt espai de pastura.

Això fa que estiguin més relaxades i que presentin unes millors condicions físiques que la resta de gallines que es dediquen a la posada, cosa que repercuteix en la qualitat dels ous.

CasaBella Natura

Fundada per les germanes, Àngels i Rosa, el 2008 neix Casabella Natural.

A Casabella som responsables de la major part del cicle dels nostres productes, ja que plantem, recol·lectem, envasem, etiquetem i fem arribar el producte fins al consumidor.

La garantia de qualitat dels nostres productes és i serà el nostre fet diferencial, ja que aquesta és la nostra raó de ser.

Utilitzem ingredients de primera qualitat, proximitat i ecològics.

La Grana

Portem més de 20 anys sent simplement nosaltres mateixos.

Produïm aliments ecològics seguint els més alts estàndards de qualitat, proximitat i ecologia.

És important destacar que utilitzem la molta en molí de pedra, una tècnica artesanal que solia ser comuna en les farineres abans de la demanda de producció massiva.

En 2016, rebem el Reconeixement a l'Empresa amb major Responsabilitat Social i Empresarial.

Cal Valls

Vam ser pioners en agricultura i alimentació ecològica a Catalunya i Espanya en 1978

Però la història de Cal Valls s'origina molt abans, amb el nostre avi Manuel Valls Sanfeliu.

En Cal Valls, ens dediquem a la producció de conserves vegetals i sucs de fruita d'alta qualitat, utilitzant ingredients conreats mitjançant agricultura ecològica i biodinàmica.

Cava Conde de Valicourt

Som Martín Pedro Montserrat i Alicia Segura i ens dediquem a l'apassionant ofici de fer caves.

La nostra és la cava més petita i personal de Sant Sadurní d'Anoia, el bressol del cava. Pertanyem a la Denominació d'Origen CAVA des de la creació.

La nostra reduïda dimensió sempre ens ha permès fer allò que ens agrada i com ens agrada.

Gotic Ferments

Va néixer fruit d'una trobada de dos veïns a les teulades del barri Gòtic de Barcelona en plena postpandèmia.


Fermentem en lots petits, cultivant aliments de forma natural, lentament i amb una intervenció mínima, oferint-te productes d'elaboració pròpia i preparats amb ingredients d'origen agroecològic.

Mel dels Erms

MEL DELS ERMS va ser fundada el 2015 per David Álvarez Rovira, apicultor amb la il·lusió de produir mel ecològica de proximitat i d'alta qualitat.

L'explotació està situada a Sant Pere de Vilamajor, al peu del parc natural del Montseny, un entorn meravellós i ideal per a les abelles. Actualment, compta amb més de 180 ruscs i 12 apiaris que es poden visitar.

 Eudald Massana Noya

Una família de viticultors amb més de 9 generacions d'història situats al cor del Penedès, a Sant Pau d'Ordal (Subirats).

L'agricultura ecològica i biodinàmica és la seva filosofia de treball i elaboren tots els vins i caves de la seva pròpia finca.

Vols saber on estan ubicats?

Fes una ullada i localitza on estan situats els nostres agricultors i productors ecològics