Left Continuar la compra
Comanda

La seva cistella actualment és buida.

Transport GRATIS a partir de 25€

Idioma

salsa romesco

Salsa Romesco

Ingredients:
  • 2 tomàquets grans madurs
  • 2 nyores
  • 1 ceba gran
  • 3 alls
  • 75 g. d'ametlles pelades
  • 50 g. d'avellanes
  • 50 g. de nous
  • 2 llesques de pa
  • 75 ml. d'oli d'oliva verge extra
  • 20 ml. de vinagre de Xerès
  • Sal
Preparació:
  1. Poseu les nyores en aigua calenta durant uns 30 minuts, fins que estiguin totalment hidratades i reserveu-les.

  2. Pelem la ceba, li fem uns talls superficials a la pell del tomàquet i els col·loquem al costat de les dents d'all al forn prèviament escalfat a 180 º C. Enfornem fins que les verdures estiguin rostides.

  3. Mentre es cuinen les verdures, preparem la resta d'ingredients. Retirem les nyores de l'aigua, eliminem les llavors interiors i separem la carn interior.

  4. Torrem les avellanes, ametlles i nous en una paella durant uns minuts i les retirem. Un cop cuinades les verdures, peleu els tomàquets i les dents d'all.

  5. En un got de la batedora hi afegim la carn de les nyores, les avellanes, les nous, les ametlles, el pa trossejat i les verdures. Hi afegim un pessic de sal, el vinagre de Xerès i oli d'oliva verge extra.

  6. Triturem mentre anem incorporant la resta de l'oli fins a aconseguir una crema lligada i tan fina com sigui possible.
  7. Si ens queda una salsa massa espessa podem afegir una mica més d´oli d´oliva verge extra. Rectifiquem al gust amb un pessic de sal I ja estarà a punt per impressionar!

Deixar un comentari

Si us plau tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats