Rosa de Sant Jordi
Ingredients:
- 2 pomes vermelles
- 1 pasta de full (pasta de full)
- ½ llimona
- Melmelada de maduixa (o el sabor que prefereixis)
- Mantega
- Neteja les pomes, treu el cor i talla-les a fines capes.
- En un bol, afegeix aigua i ½ de llimona. Barrejar bé i introduir les pomes tallades.
- Introdueix el bol al micro a la màxima potència 3 min màx. Repeteix el procés fins que les pomes quedin lleugerament flexibles. Un cop aconseguit treu les pomes de l'aigua i deixa-les reposar.
- Tot seguit prepara el motlle posant una mica de mantega i preescalfar el forn a 180 graus.
- Estira la pasta de full amb el corró fins que et quedi una capa fina i talla-les a tires.
- En un altre bol posa-hi melmelada amb una cullerada d'aigua i barreja.
- Posa la melmelada al mig de la tira pasta de full i en un costat de la tira les pomes tallades. A continuació, enrotlla les flors i posa-les al motlle.
- Fica-les al forn durant 30-35 min i ja estaran llestes! 😍