Ratatouille
Ingredients:
● 6 tomàquets
● 1 carbassó
● 1 pebrot verd
● 1 pebrot vermell
● 1 albergínia
● 1 ceba
● 1 gra d'all
● herbes provençals
● Oli d'oliva verge
● Sal
Preparació 🍴:
1. Piqueu i sofregiu la dent d'all i la ceba en una mica d'oli d'oliva. Un cop escalfada, afegir 4 tomàquets pelats i picats, i cuinar lentament durant 15 minuts. Reserveu la salsa.
2. Rentar i tallar a rodanxes del mateix gruix l'albergínia, el carbassó, els pebrots i els altres 2 tomàquets.
3. Estendre la salsa de tomàquet en una safata i col·locar les rodanxes de verdures alternes de fora cap a dins fent una espiral.
4. Assaoneu-ho amb una barreja d'herbes provençals, oli d'oliva, pebre, sal i tapeu-ho amb paper d'alumini.
5. Rostir durant 30 min en un forn preescalfat a 180 °C. Uns minuts abans de finalitzar el rostit, destapar-lo perquè les verdures prenguin un color daurat i ja estarà llest per servir!
● 6 tomàquets
● 1 carbassó
● 1 pebrot verd
● 1 pebrot vermell
● 1 albergínia
● 1 ceba
● 1 gra d'all
● herbes provençals
● Oli d'oliva verge
● Sal
Preparació 🍴:
1. Piqueu i sofregiu la dent d'all i la ceba en una mica d'oli d'oliva. Un cop escalfada, afegir 4 tomàquets pelats i picats, i cuinar lentament durant 15 minuts. Reserveu la salsa.
2. Rentar i tallar a rodanxes del mateix gruix l'albergínia, el carbassó, els pebrots i els altres 2 tomàquets.
3. Estendre la salsa de tomàquet en una safata i col·locar les rodanxes de verdures alternes de fora cap a dins fent una espiral.
4. Assaoneu-ho amb una barreja d'herbes provençals, oli d'oliva, pebre, sal i tapeu-ho amb paper d'alumini.
5. Rostir durant 30 min en un forn preescalfat a 180 °C. Uns minuts abans de finalitzar el rostit, destapar-lo perquè les verdures prenguin un color daurat i ja estarà llest per servir!