Pudin de taronja i chía
Ingredients:
- 60 g de llavors chía
- 200 ml de suc de taronja
- 200 ml de llet de coco
- 10 g de gingebre pelat
- Ratlladura de 1/4 de taronja
- 1 beina de cardamom
- 1 culleradeta de mel
- Sal
Preparació:
- Introdueix en una batedora el suc de taronja, la llet de coco, el gingebre, la mel, les llavors de cardamom sense pell i una mica de sal. Bateja fins que tingui una consistència homogènia.
- Poseu trossets de taronja en un recipient de vidre. Aboca la barreja a poc a poc mentre vas introduint a sobre les llavors de chía juntament amb la ratlladura de la taronja. Barregeu-ho tot amb l'ajuda d'una cullera fins que es desfacin els grumolls.
- Posa el recipient a la nevera i deixa reposar tota la nit. Si vols prendre'l al mateix dia, deixa-ho a la nevera durant uns 30 minuts perquè la chía absorbeixi el líquid. I ja estarà tot llest per servir!
Per fer aquesta recepta hem seleccionat les taronges de la cooperativa Hortec i la mel del nostre productor Ebremel.