Left Continuar la compra
Comanda

La seva cistella actualment és buida.

Transport GRATIS a partir de 25€

Idioma

Pastel de Albaricoque

Pastís d'Albaricoque

Les fruites d'estiu donen molt de joc per incorporar als pastissos. Prova aquest sucosíssim pastís d'albercocs, un cop elaborat el farcit es cobreix amb la massa casolana i s'enforna tot.

Ingredients:

  • 1 kg albercocs madurs
  • 200 g de farina
  • 250 g de mantega
  • 100 g de sucre
  • 1 ou
  • Sal

Passos: 👨🏽‍🍳

  1. Neteja, pela els albercocs, i treu els ossos. Introdueix-los en un bol amb dues cullerades de sucre i deixa reposar 2-3 h. Després poseu-los al forn, preescalfat a 200 °C durant 10 mi deixar refredar.
  2. Barregeu la farina + ou + 150 g de mantega + 1 cullerada d'aigua tèbia i una mica de sal. Amassar fins que hi hagi una massa homogènia i reservar a la nevera.
  3. En una paella introdueix el sucre (100 g) i deixa que es caramel·litzi. Afegeix la mantega i remou. Introdueix la barreja en un motlle de pastís i posa a sobre els albercocs pressionats entre ells.
  4. Expandeix la massa sobre una superfície llisa enfarinada i amb l'ajuda d'un corró forma un cercle de la mida del pastís. Un cop feta posar-la a sobre dels albercocs doblegant els cantons.
  5. Introdueix-la al forn preescalfat a 180 °C i deixa-ho coure durant 30 min aprox. Retira el pastís i deixa-ho reposar uns 30 min. Només et faltarà treure-la del motlle i ja estarà preparada per servir!

Deixar un comentari

Si us plau tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats