Left Continuar la compra
Comanda

La seva cistella actualment és buida.

Transport GRATIS a partir de 25€

Idioma

Panellets de piñones

Panellets de pinyons

Ingredients:

  • Clara d'ou 125 gr
  • Sucre 175 gr
  • Farina d’ametlla 250 gr
  • Patata o moniato
  • Pinyons
  • Ous

Preparació


Fer el Massapà:

  1. Bullim la patata o el moniato. La deixem refredar i a continuació, li treiem la pell i l’aixafem amb una forquilla. En un bol, ficarem la patata amb un rovelll d’ou i una mica de sucre i ho barregerem tot.
  2. En el mateix bol, li afegirem la farina d'ametlla i seguirem pastant fins que quedi tot homogeni i es pugui fer una bola. (la massa quedarà enganxosa però no tan com el començament)
  3. Un cop apunt tapem moltbé el bol amb peper film o un drap de cotó i el deixem reposar unes 24 hores aprox a temperatura ambient.

Fer els panellets de pinyons:

  1. Un cop passades les 24h, treurem la massa i comenárem a fer boletes petites.
  2. Batem 2 ous i el barregem amb els pinyons
  3. Arrebossem les boletes amb la barreja que acabem de fer i si cal ens ajudem de les mans perquè els pinyons quedin enganxats a les boletes.
  4. Els posem al forn amb un paper salfurat durant aprox 10 minuts a 200 graus i ja estaran a punt per servir.

Deixar un comentari

Si us plau tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats