Left Continuar la compra
Comanda

La seva cistella actualment és buida.

Transport GRATIS a partir de 25€

Idioma

Huevos de chocolate

Ous de xocolata

Ingredients i Material:
  • Cobertura de xocolata (negra, amb llet o blanca).
  • Motlle en forma d'ou
  • Pinzell d'untar de silicona
Elaboració:
  1. Desfer la xocolata 🍫 Hi ha dues maneres: un bany maria molt suau o al microones (això sí, has de baixar la potència al mínim i desfer-la en intervals de 2 a 1 minut per evitar que es cremi)
  2. Pintar el motlle de l'ou del centre cap a les puntes. Important no deixar cap espai en blanc, ja que poden provocar punts febles de la figura i es podria trencar més fàcilment.
  3. Deixar reposar fins que la primera capa de xocolata s'hagi assecat (quan passis el dit i no s'embruti).
  4. Torna a fer una altra capa seguint la mateixa dinàmica que la primera. Repeteix aquest procés fins a assolir un bon gruix
  5. Quan tinguis les dues meitats de l'ou fetes i desemmotllades, ajunta les dues meitats amb la xocolata sobrant.

⚠️ Super consell: Mai els deixis a la nevera molta estona, ja que la xocolata s'humitejarà, perdrà duresa i es trencarà en treure'l del motlle.


Guarda aquesta recepta, fes-la, etiqueta'ns o explica'ns com t'ha quedat!

Deixar un comentari

Si us plau tingueu en compte que els comentaris han de ser aprovats abans de ser publicats