Crema de bolets
Ingredients:
- 400 g de bolets, de la varietat que més t'agradi
- 1 porro
- 1 ceba
- 4-5 dents d'all
- 200 ml de llet
- 500 ml de brou de pollastre del nostre productor
- Oli d'oliva verge extra del nostre productor
- Sal
- 50 ml de vi blanc
Preparació:
1. Rentar les verdures i els bolets. Tallar el porro a tires fines. Peleu la ceba i talleu-la a daus petits. Peleu els alls i talleu-los a rodanxes gruixudes. Tallar els bolets a trossos.
2. En una cassola, afegeix-hi una mica d'oli d'oliva i daura els alls a foc mitjà. Reserva-ho.
3. Salteu la ceba durant 5 minuts, amb un pessic de sal. Quan comenci a estar transparent, afegeix-hi el porro i els bolets, ofega-ho tot durant uns 5 minuts amb compte que no s'enrosseixin ni s'enganxin.
4. Afegeix el brou de pollastre i cou-ho a foc suau durant 20 minuts, remenant de tant en tant.
Afegeix sal al teu gust.
5. Finalment, afegeix la llet i amb una batedora tritura durant 2-3 minuts fins a aconseguir la textura desitjada. Si heu quedat massa espessa, afegiu-hi una mica de brou.
Per fer aquesta recepta hem seleccionat els bolets del nostre productor Albert de bolets la plana, el brou de pollastre de la nostra productora rosa de CasaBellaNatura i l'oli verge extra de la cooperativa degustus