Crema de bròquil
Ingredients:
- 500 g de bròquil
- 1 ceba
- 1 porro
- 2 patates mitjanes
- 2 alls
- 1 L de pollastre o verdures calentes
- 250 ml de nata per cuinar
- Olis d'oliva verge extra
- Pebre
Preparació:
- Tallar la ceba a la juliana i el porro a rodanxes. Els posem en una cassola amb una mica d'oli per sofregir a foc mig suau.
- Mentre es va fent la ceba, cal preparar la resta de les hortalisses. Renteu-ho tot bé, talleu el bròquil en arbres, els alls en làmines i les patates en quadrats .
- Quan la ceba estigui tendra ho posem tot a la mateixa olla. Hi posem una mica de sal i ho deixem coure.
- Un cop estigui daurat, cobrim amb brou de pollastre o verdures i deixem coure fins que les verdures estiguin toves.
- Batem tots els ingredients dins que estiguin ben triturats. Afegim la nata (opcional), salpebrem al gust, remenem i deixem coure uns 5 minuts a foc mitjà perquè quedi la crema espessa i ja està llest per gaudir!
Per fer aquesta recepta hem seleccionat les creïlles de Cal Carbonell, el brou de pollastre de la nostra productora Rosa de CasaBella Natura i l'oli verge extra de la Cooperativa Degustus.